UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Шоколадна війна
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Шоколадна війна

The Chocolate War
527
0
-11
6.9
FullHD
«Шоколадна війна» - це фільм, в якому автори повідають вам історію про змови, зраду, лицемірство та жорстокість. Щодня все це можна побачити у школі, яка належить до релігійної громади. І щороку тут проводяться унікальні розпродажі виробів, що складаються з шоколаду та інших солодощів. Але цього року ситуація склалася таким чином, що директор захворів, тому на його місце прийшов Брат Лайн, який викликає у багатьох недовіру через свою агресивну поведінку. Своїм тонким голосом він може захоплювати будь-яку увагу, немов справжня змія. Вчительська указка ​​замінила йому жало. Він спостерігає за класом наче хижак. Лайн підозрює кожного і карає будь-кого, хто втратив пильність.

Новий керуючий легко знаходить слабкі місця у своїх підопічних, після чого використовує їх у своїх корисливих цілях. І за межами школи він веде себе так само. Лайн вирішує підвищити ціну коробки шоколаду, щоб принизити дітей. В результаті це стає початком грандіозного конфлікту між директором, схильним до тиранії, та студентом-ідеалістом, який втомився від його свавілля.

Режисер:
Кіт Ґордон
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 40 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | AMC
кадри з фільму Шоколадна війнакадри з фільму Шоколадна війнакадри з фільму Шоколадна війнакадри з фільму Шоколадна війна
Шоколадна війна дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Шоколадна війна українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent