UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Робота, що втекла
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Робота, що втекла

Outsourced
865
0
+11
7.0
720p
У цьому фільмі автори вкотре спробували розповісти про взаємопроникнення дуже далеких за всіма показниками культур. Головному герою фільму доведеться потрапити в зовсім інше середовище, де він повинен пристосуватися до інших реалій і навіть постаратися знайти хоч щось позитивне в тих подіях, які з ним відбуваються. Казкова та таємнича Індія з давніх-давен приваблює творчих людей, своїми загадковими історіями, релігією та віруванням, і доторкнутися до них бажає кожна допитлива людина.
У сюжеті фільму розповідається про спокійного менеджера великої компанії Тодда Андерсена, він жив у Сіетлі. Тодд свариться зі своїм босом, а той у помсту вирішує позбутися Тодда і відправляє його працювати менеджером в далеку, повну загадок Індію, влаштуватися йому доведеться в одному з мегаполісів Індії - Бомбеї. Тодд Андерсен не може змиритися з несправедливим звинуваченням у навмисних порушеннях, він просто не бажає звертати увагу на те, що відбувається навколо нього. Лише, через якийсь час доля зовсім випадково зводить його з чарівною дівчиною, і в грудях Тодда спалахує любов.

Режисер:
Джон Джефкоат
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 43 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Робота, що втеклакадри з фільму Робота, що втеклакадри з фільму Робота, що втеклакадри з фільму Робота, що втекла
Робота, що втекла дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Робота, що втекла українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent