UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Картоловка Сакура / Сакура - збирач карт
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Картоловка Сакура / Сакура - збирач карт

Cardcaptor Sakura
1 366
0
+1313
7.9
720p
Японський пригодницький телевізійний аніме-серіал режисера Моріо Асакі заснований на однойменній манзі, створеній колективом художниць CLAMP. Це наповнена чарами історія про просту десятирічну дівчинку Сакуру Кіномото, яка випадково виявила в підвалі власного будинку дивну книгу, що містить незвичайні карти, які моментально розлітаються по всьому місту під дією сильного пориву вітру. Лише один незнайомець, який назвався охоронцем Керберосом, пояснив здивованій героїні справжнє значення її загадкової знахідки. Як виявилося, ці звичайні на вигляд картки колись були створені могутнім чарівником, що наділили їх особливими якостями. І тепер Сакура, відчуваючи себе винною в тому, що трапилося, погоджується зібрати всі карти-артефакти, а Керберос наділяє її магічною силою і вручає спеціальну палицю, завдяки якій вона зможе зловити так звані Карти Клоу. Трохи ускладнює її завдання той факт, що кожна з них, яка має унікальне ім'я, може існувати в різних формах, маючи ще й стихійне втілення, крім звичайного. А згодом після початку пошуків стає зрозуміло, що юна шукачка далеко не єдина, хто прагне заволодіти таємничими предметами, здатними наробити чимало бід при їхньому неправильному використанні.

Режисер:
Моріо Асака, Хітоюкі Матсуі, Naoto Hashimoto
Країна:
Рік:
Тривалість:
24
Звук:
двоголосий закадровий | UkDub, MariAm Project
Статус:
1 сезон 46 серія
кадри з фільму Картоловка Сакура / Сакура - збирач карткадри з фільму Картоловка Сакура / Сакура - збирач карткадри з фільму Картоловка Сакура / Сакура - збирач карткадри з фільму Картоловка Сакура / Сакура - збирач карт
Картоловка Сакура / Сакура - збирач карт дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Картоловка Сакура / Сакура - збирач карт 1 сезон 46 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent