UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Шаолінський футбол / Приголомшливий футбол / Забійний футбол
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Шаолінський футбол / Приголомшливий футбол / Забійний футбол

Siu Lam juk kau
3 532
0
+57
7.3
BDrip
Фільм розповідає про команду китайських хлопців, які є по-своєму унікальними. Дехто з них володіє бойовими мистецтвами, хтось працює простим менеджером, але у кожного є загальна мета - перемогти команду суперників в престижному чемпіонаті, призом у якому є мільйон доларів.
Головні герої починали з самих низів, але згуртованість колективу і володіння бойовими мистецтвами допомогли їм пробитися в першість чемпіонату, де вже котрий рік перемагає одна і та ж команда. Чи зможуть наші новачки дати їм гідну відсіч? Футболістам доведеться задіяти всі свої сили, щоб зуміти завоювати відданість фанатів і довіру спонсорів.
У момент виходу картини в 2001 році, «Забійний футбол» викликав справжній фурор. Красиві спецефекти, відмінна акторська гра і продуманий сюжет привернули увагу глядачів не тільки на батьківщині картини, а й по всьому світу. І до цього дня дана кінострічка є одним з найуспішніших творів, де змішалися курйозні ситуації, красива 3Д-анімація, якісна операторська робота і чудовий акторський склад.

Режисер:
Стівен Чоу
Країна:
Рік:
Тривалість:
113 хвилин (01:53)
Звук:
багатоголосий закадровий | АМС
кадри з фільму Шаолінський футбол / Приголомшливий футбол / Забійний футболкадри з фільму Шаолінський футбол / Приголомшливий футбол / Забійний футболкадри з фільму Шаолінський футбол / Приголомшливий футбол / Забійний футболкадри з фільму Шаолінський футбол / Приголомшливий футбол / Забійний футбол
Шаолінський футбол / Приголомшливий футбол / Забійний футбол дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Шаолінський футбол / Приголомшливий футбол / Забійний футбол українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent