UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ми були солдатами
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ми були солдатами

We Were Soldiers
5 084
1
+1616
7.2
720p
Рендол Уоллес - сценарист і режисер фільму «Ми були солдатами»- відомий своїми роботами з Мелом Гібсоном і Маклаєм Беєм. Так що не дивно, що і ця стрічка по праву заслуговує на звання кращих в жанрі військового кіно. А головна роль самого Гібсона тільки стверджує її на цій позиції. Фільм розповідає про одне з перших бойових зіткнень армії США і в'єтнамських військ в 1965 році. Історія починається декількома епізодами про життя військових до відправки на фронт. Про сімейне життя простих солдатів, а також оповідача - Гарольда Дж. Мура (в майбутньому генерала). Битва першого батальйону сьомого полку кавалерії з силами армії АСВ відбулася біля річки Іа-Дранг 14 листопада 1965 року. Звичайно, військова перевага американців протягом усієї війни була очевидна, але тільки не в перші дні війни. Десантники, занедбані в саме пекло до ворога, несли величезні втрати, не знаючи, що робити з величезною кількістю в'єтнамських противників (400 американців проти 4000 в'єтконгівців). Дивізія понесла втрати в 79 чоловік. Ворожа сторона - 1300. Фільм «Ми були солдатами» - це не просто черговий кривавий бойовик про війну. Це високоморальний фільм, що змушує задуматися про всі помилки і проступки минулого і по-новому заглянути в майбутнє. Дійсно драматична картина, що вартує не просто перегляду, але і осмислення.

Режисер:
Рендалл Уоллес
Країна:
Рік:
Тривалість:
138 хвилин (02:18)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Ми були солдатамикадри з фільму Ми були солдатамикадри з фільму Ми були солдатамикадри з фільму Ми були солдатами
Ми були солдатами дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ми були солдатами українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Сиримак Олександр
    11 липня 2022 01:38
    0
    Дуже сильний фільм. Слава полеглим героям.Вічна память.