UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Секс і місто / Секс у великому місті
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Секс і місто / Секс у великому місті

Sex and the City
223 877
1
+22288
7.1
BDrip
Популярний комедійно-драматичний телесеріал «Секс і Місто» знятий за мотивами однойменної книги американської письменниці і журналістки Кендес Бушнелл. За роки свого існування серіал придбав мільйони шанувальників по всьому світу, був удостоєний величезної кількості престижних нагород, і не раз потрапляв до списків кращих шоу.
У центрі сюжету чотири хороші подруги - Керрі Бредшоу, Міранда Хоббс, Шарлотта Йорк і Саманта Джонс, яким перевалило за тридцять і вони живуть в Нью-Йорку. Кожна з дівчат по-своєму унікальна і яскрава особистість, ні від кого не залежить, і володіє своїм власним поглядом на життя. Вони настільки дружні, що завжди готові підтримати і прийти один одному на допомогу. Також подруги є еталоном сучасної розкріпаченої жінки, і тому кожен раз як вони спілкуються, то без всяких проблем обговорюють як питання, що стосуються роботи і кар'єри, так і ті які стосуються любові і сексу.
Даний серіал піднімає далеко не одну важливу проблему сучасного суспільства, серед яких можна відзначити такі як безладні зв'язки, фемінізм, вибір орієнтації і ще багато інших. Завдяки чудовій грі акторського складу, іскрометного гумору і відмінного сюжету «Секс і Місто» - це, мабуть, один з кращих телесеріалів, які вийшли за останні двадцять років.

Режисер:
Майкл Патрік Кінг, Аллен Култер, Майкл Енглер
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хвилин (00:30)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
Статус:
6 сезон 20 серія
кадри з фільму Секс і місто / Секс у великому містікадри з фільму Секс і місто / Секс у великому містікадри з фільму Секс і місто / Секс у великому містікадри з фільму Секс і місто / Секс у великому місті
Секс і місто / Секс у великому місті дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Секс і місто / Секс у великому місті 6 сезон 20 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Світлана
    24 січня 2022 12:05
    +25
    heart_eyes який чудовий переклад і озвучка! Дякую!