UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Реальні дівчиська
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Реальні дівчиська

Material Girls
1 295
0
+11
4.0
BDrip
Комедійна сімейна мелодрама від американського режисера Марти Кулідж. У головних ролях знялися сестри Хіларі і Хейла Дафф, Анжеліка Х'юстон і Марія Кончіта Алонсо. За цією цікавою і трішки наївною картиною можна провести вечір в колі родини.
Коли людина звикає жити на всьому готовому, нічого не робити і не цікавитися навіть сімейним бізнесом, то рано чи пізно настає дуже неприємний момент. Фінансове становище, яке здавалося стійким може похитнутися, і доводиться трохи або навіть значно зменшувати свої запити. Приблизно така ситуація сталася з сестрами Марчетті. Ава і Танзі народилися в багатій родині, їх батько займався косметичним бізнесом і процвітав в ньому. Стан в сотні мільйонів дозволив дівчатам вести спосіб життя, ні в чому собі не відмовляючи. Але деякі події призводять до їх небезпечної межі розорення. І відразу ж стає зрозуміло, що друзі і женихи були з ними тільки заради грошей. Коли потрібні реальна допомога і слушна порада, нікого з минулого оточення немає поруч, щоб допомогти. Героїні встають перед вибором: продати свою компанію «гравцеві» покруче або ж ще поборотися за неї. Чи вийде у них це? Чи вистачить їм знань, кмітливості та досвіду для того, щоб подолати кризу? І чи зустрінуться їм на життєвому шляху вірні товариші і нормальні, адекватні хлопці - такі, щоб не були альфонсами? І наскільки швидко зрозуміють ці багатенькі дівчата те, що їх колишньому оточенню і «близьким» абсолютно не варто довіряти?

Режисер:
Марта Кулідж
Країна:
Рік:
Тривалість:
98 хвилин (01:38)
Звук:
багатоголосий закадровий | Кіно
кадри з фільму Реальні дівчиськакадри з фільму Реальні дівчиська
Реальні дівчиська дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Реальні дівчиська українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent