UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Великий білий обман
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Великий білий обман

The Great White Hype
606
0
+11
5.5
BDRip
Будь-який професійний вид спорту - це не тільки захоплююче видовище, але й великі гроші, тим більше коли йдеться про бокс. Фред Салтан як ніхто інший про це знає, адже він промоутер, який отримав солідний стан на боксерських поєдинках. До того ж він має у своєму розпорядженні чорношкірого чемпіона у важкій вазі, рівних якому немає. Проте останнім часом справи йдуть не зовсім добре, бо глядацьку аудиторію дедалі менше приваблюють поєдинки, де заздалегідь можна сказати, хто переможе. Салтан належить до тих, хто готовий піти на будь-яку хитрість, аби тільки озолотитися. Щоб виправити ситуацію, він вирішує провести підставний бій між своїм підопічним Джеймсом Ропером і маловідомим «білим» боксером на ім'я Тері Конклін, який не тільки в минулому здобув впевнену перемогу над Ропером, але й ще жодного разу не програвав. За задумом Салтана новачок має кинути виклик іменитому чемпіону, а хитрий промоутер, у свою чергу, вже сам вирішить, яким буде результат поєдинку. Але щось іде не так.

Режисер:
Реджіналд Гадлін
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 31 хв
кадри з фільму Великий білий обманкадри з фільму Великий білий обманкадри з фільму Великий білий обманкадри з фільму Великий білий обман
Великий білий обман дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Великий білий обман українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent