UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Кагемуша: Воїн тіней
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Кагемуша: Воїн тіней

Kagemusha
1 840
0
+33
8.0
720p
Це фрагмент літопису японської історії, що розповідає про нижчий і вищий класи - злодія і великого воєначальника Такеда Сінгене. Брат правителя випадковим чином зустрічає одного безглуздого злодюжку, якого вирішує врятувати від страти. Таке благородство було обумовлено тим, що злодій мав неймовірну зовнішньою схожість з Такеда. Брати сходяться на думці, що Кагемуша виявиться корисним в якості царського двійника.
Але на поле битви в Сінгена, на рахунку якого було чимало перемог і битв, стріляє снайпер. Смертельно поранений він наказує своїм генералам, щоб вони не розголошували його загибель протягом трьох років. Правитель випускає дух при перенесенні його тіла через гірський перевал. Тим часом злодюжка, ще не знаючи про долю воєначальника, виконує його обов'язки. Виявивши труп правителя і підслухавши розмову шпигунів, які працюють на ворожий клан Токугава, він пропонує прихильникам Такеди свої послуги в якості повноправної заміни правителя.

Режисер:
Акіра Куросава
Країна:
Рік:
Тривалість:
180 хвилин (03:00)
Звук:
багатоголосий закадровий | AniTube
кадри з фільму Кагемуша: Воїн тінейкадри з фільму Кагемуша: Воїн тінейкадри з фільму Кагемуша: Воїн тінейкадри з фільму Кагемуша: Воїн тіней
Кагемуша: Воїн тіней дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Кагемуша: Воїн тіней українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent