UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Шанс
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Шанс

Chance
1 558
0
00
7.7
FullHD
У центрі сюжету захоплюючого серіалу виявляється Елдон Ченс (Шанс) - вже немолодий судовий психоневролог, що дає приватні консультації. Ретельно вивчивши історію і проблеми своїх клієнтів, Ченс дає їм настійні рекомендації, а також підказує висококваліфікованого фахівця, здатного підібрати необхідний курс лікування, що сприяє поліпшенню психічного стану.
Останнім часом наш герой переживає не найкращий період у своєму житті через сімейні і фінансові проблеми, які, морально виснажуючи втомленого від усього цього чоловіка, так чи інакше впливають на його безпосередню роботу. Вся справа в тому, що Елдон в даний час знаходиться в процесі розлучення з дружиною, при цьому їх поки що сімейний бюджет, не без допомоги благовірної, тріщить по швах, тому подружжя змушене виставити на продаж власний будинок, що знаходиться під подвійною іпотекою, щоб хоч якось розрахуватися з боргами.
Одного разу за допомогою до нього звертається Жаклін Блекстоун - тридцятидев'ятирічна жінка, яка почала страждати роздвоєнням особистості після того, як чоловік Реймонд, детектив поліції, вдарив її важким предметом по голові. Взявшись за цю дуже непросту з медичної точки зору справу, наш герой зовсім не міг припускати, що він виявиться втягнутим в підступну і неймовірно небезпечну гру.

Режисер:
Деніел Эттиэс, Майкл Леманн, Ленні Абрагамсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хвилин (01:00)
Звук:
багатоголосий закадровий | Омікрон
Статус:
2 сезон 10 серія
кадри з фільму Шанскадри з фільму Шанскадри з фільму Шанскадри з фільму Шанс
Шанс дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Шанс 2 сезон 10 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent