UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Барбі у "Різдвяній пісні"
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Барбі у "Різдвяній пісні"

Barbie in A Christmas Carol
1 088
0
+11
6.2
BDRip
Гарний та захоплюючий анімаційний фільм, що розповідає чергову історію про пригоди красуні Барбі, від американського творця Вільяма Лау.
Цього разу у центрі основних подій мультиплікаційної захоплюючої казки – молодша сестра нашої головної героїні. Вся її сім'я починає підготовку до різдвяних свят, збираючись відвідати великий благодійний бал, що влаштовується на честь урочистості, але в дівчинки зовсім інша думка щодо цього. Вона не хоче нікуди йти, воліючи відзначати таке незначне для неї свято вдома і в колі рідних та близьких. Дорослі ж навпаки хочуть нарешті внести в типове різдвяне очікування якесь розмаїття, тому Барбі намагається всіма можливими способами вмовити дитину змінити своє рішення. Найбільше у світі вона не хоче, щоб її сестричка сумувала, тому для підняття настрою дарує їй вельми незвичайний та дуже цінний чарівний подарунок – магічну кулю. Це була не просто звичайна красива дрібничка, яка передавалася з покоління в покоління, а справжнісінький портал у світ казок, де можна подорожувати і насолоджуватися чудесами. А поки маленька героїня мультфільму насолоджувалась можливостями подарунка, Барбі вирішила їй розповісти одну цікаву історію про дівчинку, яка не любить Різдво. Чи змінить після цього її сестричка своє ставлення до такого світлого, теплого та яскравого свята?

Режисер:
Вільям Лау
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
76 хв
кадри з фільму Барбі у "Різдвяній пісні"кадри з фільму Барбі у "Різдвяній пісні"кадри з фільму Барбі у "Різдвяній пісні"кадри з фільму Барбі у "Різдвяній пісні"
Барбі у "Різдвяній пісні" дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Барбі у "Різдвяній пісні" українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent