UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Барбі пригоди Русалоньки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Барбі пригоди Русалоньки

Barbie in A Mermaid Tale
2 035
1
+55
6.2
BDRip
Молода чарівна красуня Мерлія вже довгий час мешкає на морському узбережжі разом зі своїм коханим дідусем. Головна пристрасть і любов до всього її життя - це заняття серфінгом. Саме в такі моменти їй вдається повністю розслабитися, перестати хвилюватися через дрібниці, а заразом придушити сумні думки та спогади, пов'язані з трагічною смертю батьків. Незабаром на Гаваях вирішують провести довгоочікуваний щорічний чемпіонат серед аматорів серфінгу. Звичайно, головна героїня мультфільму записалася в учасники, але зауважила, що з нею починають відбуватися дивні та незрозумілі речі. У дівчини з легкістю виходить дихати під водою, спілкуватися з плаваючими поблизу дельфінами та іншими морськими мешканцями, та й її розкішне волосся починає змінювати свій відтінок з природного на рожевий. Вона вирішує розпитати про причину цих дивацтв у свого єдиного родича. Виявляється, що дівчина народилася від справжнісінької русалки і царівни на ім'я Каліса, яка жила в підводному царстві і завагітніла від смертної людини. Але на цьому дива, що відбулися з Мерлією, не закінчуються. До неї за допомогою звертається дельфін, що благає знайти Калісу, здатну захистити підводний світ від страшної небезпеки. Звичайно ж, красуня не може проігнорувати таке прохання, тому вирушає у захоплюючу подорож океаном, відкриваючи для себе нові та незвідані морські горизонти та глибини.

кадри з фільму Барбі пригоди Русалонькикадри з фільму Барбі пригоди Русалонькикадри з фільму Барбі пригоди Русалонькикадри з фільму Барбі пригоди Русалоньки
Барбі пригоди Русалоньки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Барбі пригоди Русалоньки українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Ганна
    14 червня 2023 22:38
    0
    Вау класний мультфільм мені подобається!!! kissing_heart heart_eyes kissing_heart heart_eyes smiley blush relieved