UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Завтра
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Завтра

Tomorrow
3 040
0
+77
7.8
1080
Для кожної людини настає момент, коли доводиться замислюватися про майбутнє і брати життя в свої руки. В одних виходить досягти намічених цілей, інші повертають зі своїх стежок і знаходять нові шляхи, а треті вибирають просто не робити жодних дій.

Головний герой дорами — юнак на ім'я Чхве Джун Ун. Роки безперервно він намагався зробити все можливе на благо світлого майбутнього: старанно навчався в школі, щоб потім вступити в хороший університет і успішно закінчити його. Однак, коли справа дійшла до пошуку роботи, його почали переслідувати невдачі. Знайти хороше місце з гідним рівнем оплати не виходило.

Чхве Джун Ун ледь не зневірився і був готовий здатися. Він не міг зрозуміти, чому комусь все дістається легко, а його зусилля ніяк не окупаються. Після чергової співбесіди на здобуття роботи, що закінчилася невдачею, він вирішив не поспішати додому з поганою звісткою, а прогулятися вулицями нічного міста і привести до ладу думки. Однак у цей момент з ним і сталося неймовірне — він зустрів ангелів смерті!

Серафими Гу Рьон та Їм Рюк Гю працюють на Небесах у відділі кризового управління. Їхнє основне завдання полягає в тому, щоб рятувати потенційних самогубців і не давати їм вчинити непоправне. Під час виконання нової місії вони зустрічають Чхве Джун Уна. Однак на подив той зовсім не горить бажанням бути врятованим — навпаки, він мріє отримати місце на небесах і знайти там роботу.

Серіал є екранізацією однойменного вебтуна "Завтра" від автора Llama.

Режисер:
Кім Тхе-юн, Сон Чхі-ук
Рік:
Тривалість:
60 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | BambooUA
Статус:
1 сезон 16 серія
кадри з фільму Завтракадри з фільму Завтракадри з фільму Завтракадри з фільму Завтра
Завтра дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Завтра 1 сезон 16 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent