UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Усміхайся
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Усміхайся

Smile
4 271
1
+22
6.7
1080
Лікар Роуз Коттер працює в психіатричній лікарні, де знаходяться психічнохворі люди. Нещодавно туди привезли нову пацієнтку – молоду багатообіцяючу вчену, яка не хоче визнавати себе божевільною. Вона розповідає про демона що переслідує і який виглядає, як людина, але в нього дуже страшна посмішка. Ця істота попередила дівчину, що вона скоро помре.
Лікар Коттер заспокоювала дивну вчену, в якої раптово стався істеричний припадок, а на обличчі з'явилася зловісна посмішка, після чого пацієнтка перерізала своє горло. Ця травматична подія негативно вплинула на Роуз, в очах якої стали виникати страшні та незрозумілі явища. Окрім неї їх більше ніхто не бачить. Лікар переконана, що зіткнулася зі злісною надприродною силою – усміхненим демоном, який всюди її переслідує.

У дитинстві головна героїня хорору пережила трагедію – смерть своєї матері-наркоманки. Зараз Роуз про це нікому не розповідає, вдаючи, що в її житті все нормально. Душевна травма лікаря стала причиною її галюцинацій та нав'язливих думок про демона. Жінка намагається поділитися своїми почуттями із близькими людьми, але ті їй не вірять. Дивна поведінка Роуз призвела до розриву відносин із її нареченим та рідною сестрою.

Режисер:
Parker Finn
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 55 хв
Звук:
професійний дубльований | LeDoyen
Усміхайся дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Усміхайся українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Лана
    8 грудня 2022 19:24
    +1
    Вітаю! Завантажте фільм на сайт!