UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Дивовижна подорож Мері Браянт
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дивовижна подорож Мері Браянт

The Incredible Journey of Mary Bryant
1 164
0
+24
7.6
480
Заради власного виживання людина готова піти на будь-які вчинки, особливо якщо від цього залежить життя його дітей. Так і трапляється з головною героїнею кінострічки «Дивовижна подорож Мері Браянт».
Була вона простою 17-річною дівчиною, яка мала надії на подальше життя. Але через свою злодійську професію наша героїня потрапляє у в'язницю, її засуджують до каторги у віддаленій Австралії. По дорозі вона народжує дитину, з якою понад дві сотні днів морської подорожі перебирається в пункт призначення. На місці вона знайомиться з контрабандистом Вільямом Браянтом, за якого згодом виходить заміж. Після появи на світ другого малюка, героїня разом із сім'єю наважуються на втечу. Їм вдається викрасти яхту місцевого губернатора Артура Філіпа, і після довгих днів мук у морі разом з іншими п'ятьма каторжниками колишня ув'язнена причалює до Голландського Тимору.
Вільям разом із коханою прикидають перед місцевою владою сімейством, яке пережило аварію корабля, але, звичайно ж, вони втратили всі свої документи. Вони намагаються налагодити своє життя, але лейтенант Кларк, один із колишніх її наглядачів, не залишає спроб знайти каторжницю, що втекла, і покарати по всій суворості закону. Що зробить Мері, коли минуле наздожене її? Чи зможе вона відстояти своє право на свободу, чи доля дівчини – знову опинитися в ув'язненні? Дивіться захоплюючу кінострічку від режисера Пітера Андрікідіса і дізнайтеся, чим закінчиться «Дивовижна подорож Мері Браянт».

Режисер:
Пітер Андрикідіс
Рік:
Тривалість:
1 год 32 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
Статус:
1 сезон 2 серія
Дивовижна подорож Мері Браянт дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Дивовижна подорож Мері Браянт 1 сезон 2 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent