UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Володар демонів з гальорки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Володар демонів з гальорки

Demon King Daimao
792
0
+11
6.6
720
Нещодавні події мало не призвели до жахливих наслідків. Владика темряви набув нищівної сили і зібрав величезне військо, за допомогою якого вирішив заволодіти світом. На боротьбу із чистим злом виступили всі праведники та сильні церковні служителі. Після довгих років війни світлим силам вдалося знищити диявола та розбити його військо. Про ці битви почали складати легенди, і незабаром подія перетворилася на казку. Юнак на ім'я Акуто Сай надихнувся розповідями своїх вихователів і мріє стати Первосвящеником. Він хоче присвятити життя боротьбі з темними істотами та захистити всіх людей. Підліток вирушає на навчання до академії Константа, яка виховує майбутніх церковних служителів.

Після прибуття у спеціальне місце для навчання всі абітурієнти проходять через передбачення оракула. Він бачить справжню сутність людей і розкриває їхнє майбутнє призначення. Цей ритуал став для Акуто неймовірним потрясінням, адже оракул побачив у ньому майбутнього Владику Демонів. Ось такий поворот, а нещодавно хлопчисько мріяв рятувати невинних людей. Спочатку Сай засмутився, але не став відступати від намічених планів, а тому вирішує продовжити навчання. Студент ніколи не бачив своїх батьків і ріс у сирітському будинку при церкві. Друзів він багато не мав, але сенсаційна новина про призначення нового учня зробила Акуто популярним. Хто справжні батьки незвичайного хлопця? Невже весь світ чекає на черговий апокаліпсис?

Режисер:
Ватанабе Такаші
Країна:
Рік:
Тривалість:
23 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
1 сезон 12 серія
Володар демонів з гальорки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Володар демонів з гальорки 1 сезон 12 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent