UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Заклинателі слонів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Заклинателі слонів

The Elephant Whisperers
1 180
3
00
7.9
1080
Документальний фільм розповідає дивовижну історію сімейної пари Беллі та Боммана, які живуть поруч із мальовничим лісом, що є природним середовищем проживання для величезної кількості тварин. Якось доля зводить Беллі та Боммана з осиротілим слоненятком Рагху, про якого головні герої вирішують почати піклуватися. Тяжко і невпинно працюючи, щоб Рагху вижив, сімейна пара швидко усвідомлює, що догляд справжнього слона — найскладніший виклик. Не збираючись здаватися перед труднощами та неприємностями, головні герої щодня працюють над тим, щоб Рагху пристосовувався до життя з людьми і не відчував дискомфорту.

Режисер:
Kartiki Gonsalves
Країна:
Рік:
Тривалість:
41 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Заклинателі слонів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Заклинателі слонів українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Бажен
    16 червня 2023 11:46
    0
    Цей фільм це захоплююча подорож у світ слонів, що залишає глибокий слід у серці глядача. Режисер майстерно поєднав реалістичні зображення природи з фантастичними елементами, створивши незабутній кінематографічний досвід.

    Фільм розповідає про Джейді, яка вирушає в Таїланд з метою захисту слонів. Вона приєднується до групи заклинателів, які вміють спілкуватися з цими величними тваринами. Через пригоди та емоційні моменти глядачі відчувають глибокий зв'язок між людиною та природою.

    Акторська гра Різдво Вітісакун вражає енергією та емоційним зворушенням. Фільм також ставить актуальні екологічні питання.

    "Заклинателі Слонів" - це чудова подорож, яка надихає й задумує.
  2. Ростік
    Ростік
    10 червня 2023 10:53
    0
    Фільми Заклинатель слонів - це захоплюючі подорожі у світ екзотичних пейзажів і природної мудрості. Історія вражає своєю емоційною силою та сильним повідомленням про зв’язок людини та тварини. Вражаючі візуальні ефекти та неординарна гра акторів створюють неповторну атмосферу, яка переносить глядача в інший світ. «Махаут» — це фільм, який залишає слід у свідомості, сприяє розумінню природи та демонструє силу людського співчуття. Шедевр, який варто побачити! «Спрут» був захоплюючою подорожжю у світ, сповнений магії та величних істот. Вражаюча фотографія доповнює чудову історію, захоплюючи з першої миті. Відчуття співпереживання та зв’язку з головними героями наповнює моє серце. Ігри та харизма кінозірок надають фільму особливого шарму. Mahau — це переконлива історія, яка надихає на велич і важливість турботи про наш світ і людей, які в ньому живуть. Незабутній шедевр.
  3. Ростік
    8 червня 2023 13:38
    0
    Фільм "Заклинателі слонів" - захоплива подорож у світ екзотичних ландшафтів та мудрості природи. Історія, яку розповідають, захоплює своєю емоційною силою та потужним посланням про зв'язок людини з тваринами. Вражаючі візуальні ефекти і надзвичайна гра акторів створюють неповторну атмосферу, яка переносить глядача в інший світ. "Заклинателі слонів" - це фільм, який залишає слід у серцях, надихає на розуміння природи і показує силу людського співчуття. Це неперевершений шедевр, який варто переглянути! тако була дуже захоплива подорож у світ магії та величних створінь. Вражаючі візуальні ефекти доповнюють дивовижну сюжетну лінію, яка захоплює з перших хвилин. Відчування співчуття та солідарності з головними героями переповнює серце. Акторська гра і харизма екранних зірок надають фільму особливого шарму. "Заклинателі слонів" - це чарівна казка, яка надихає на великі вчинки і показує, як важливо дбати про наш світ та його мешканців. Незабутнє кіношедевр, який залишить слід у душі кожного глядача.