UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Розповідь служниці
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Розповідь служниці

The Handmaid's Tale
972
0
02
6.0
720
Далеке майбутнє. На місці сучасних Сполучених Штатів існує республіка Гілеад. Після жорстоких воєн до влади в країні прийшла релігійна організація «Сини Якова», її члени скасували дію конституції, пост президента та розігнали сенат. Країна занепадає, але продовжує залишатися неодмінним учасником військових конфліктів. Більшість людей безплідні, народжуваність катастрофічно падає, виживає одне немовля з тисячі. Влада націоналізує всіх жінок дітородного віку, здатних до зачаття, їх називають служницями. Після періоду навчання жінок надають вищому керівництву, щоб воно передало свої шляхетні гени новому поколінню.
Жінки навіть із вищого стану абсолютно безправні, їм слід беззаперечно слухатися свого чоловіка, не дозволено мати жодної власності, про освіту чи роботу не може бути й мови, не вітається читання книг. За позашлюбні зв'язки - невідворотне покарання, аж до фізичного знищення. Головна героїня Кейт волею випадку потрапляє до спеціальної установи, яка займається підготовкою служниць. Вона пише в щоденнику про звичаї сучасного суспільства та власну долю...

Режисер:
Фолькер Шльондорф
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 49 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | AMC
Розповідь служниці дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Розповідь служниці українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent