UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Коханець леді Чаттерлей
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Коханець леді Чаттерлей

Lady Chatterley's Lover
794
0
00
5.1
480
Довге очікування коханого, відсутність сексуального життя, надії та переживання — повернення коханого сера Кліффорда Чаттерлея з важкої війни між англійцями та німцями має кардинально змінити життя подружжя. Трагічна новина не сприяє вибуху позитивних емоцій: чоловік, який отримав жахливе поранення, виявляється паралізованим до пояса і не здатним на близькість. Наслідуючи поклик серця і почуття співчуття, жаліслива дружина з гордо піднятою головою допомагає чоловікові і сподівається на його зцілення.
Обурюваний депресією і поганим настроєм, чоловік все більше усувається від коханої людини і, нарешті, озвучує шокуючу думку — жінка повинна знайти коханця і, можливо, навіть народити спадкоємця від сторонньої людини. Духовна закритість чоловіка і спрага тілесних втіх штовхають героїню на роман із лісником Олівером Меллорсом. Бурхливі сексуальні зустрічі спочатку засновані виключно на задоволенні низовинного бажання, але серед егоїстичних поривів починає проростати світле насіння кохання.

Коханець леді Чаттерлей дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Коханець леді Чаттерлей українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent