UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Історія квітів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Історія квітів

Hanamonogatari
446
0
00
7.6
1080
Суруга – лідер шкільної команди з баскетболу. Дівчинка давно знайома з Хітагі та Коємі, хлопці навчаються на рік старше і багато часу проводять разом, їхня взаємна симпатія переростає в щось більше. Хітага має проблему, про яку знає героїня аніме, і пропонує їй свою допомогу, але та відкидає пропозицію.
Дізнавшись, що старшокласники почали зустрічатися, Суруга будь-що намагається їх розлучити, але зайнята уроками і тренуваннями, не в змозі швидко здійснити свій план. Однак у боротьбі за серце подружки її ніщо не може зупинити. Дівчинка починає переслідувати Койомі та розповідати про його кохану небилиці, у фіналі однієї із зустрічей, вона оголошує хлопцю, що не збирається поступатися йому подругою.
У спадок від мами Суруге дістався магічний предмет – лапа мавпи, яка за повір'ям може виконати три бажання її володаря. Героїня вирішила приворожити Хітаги, а основного конкурента вбити. Але мавпа лапи не така проста, як здається. У світі магії – це рука диявола, і використання її без особливих знань може завдати шкоди, чорні сили вимагатимуть душу власника артефакту. Щоб запобігти біді та врятувати Суругу від прокляття, друзі, яких вона так хотіла розлучити, кидаються їй на допомогу.

Режисер:
Нішіо Ішін
Країна:
Рік:
Тривалість:
25 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean&Maslinka
Статус:
1 сезон 5 серія
Історія квітів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Історія квітів 1 сезон 5 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent