UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультсеріали » Бетмен
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Бетмен

The Batman
3 153
2
+810
7.3
1080
Американський пригодницький мультсеріал, присвячений одному з найпопулярніших і найвідоміших супергероїв сучасності, ключовому персонажу численних коміксів видавництва DC Comics. Це історія про Брюса Вейна, молодого спадкоємця багатомільйонної імперії, успішного бізнесмена, філантропа, плейбоя і відомого серед міських жителів чоловіка. Але ця знаменитість має й інше, таємне життя, що кардинально відрізняється від корпоративних нарад, світських прийомів і благодійних аукціонів. Адже вночі він перетворюється на безстрашного Бетмена, грозу кримінального світу і захисника похмурого Готема, який має майстерні навички рукопашного бою і безліч високотехнологічних пристроїв, що допомагають у боротьбі з найрізноманітнішими бандитами. Завдяки новітнім технологіям він облаштовує свою власну секретну базу, що дозволяє стежити за протиправною діяльністю та оперативно реагувати на загрози, що виникають. Він не самотній у своїй нелегкій справі, яка є вкрай важливою для міста та його мешканців. Йому допомагають відданий дворецький Альфред Пенніуорт і поліцейський Ітан Беннет, який підтримує ефективні методи Темного Лицаря. Але злочинний світ не поспішає здаватися під натиском таємничого і відважного героя в масці, протиставляючи йому таких запеклих негідників, як Руперт Торн, Бейн, Містер Фріз, Мен-Бет і, звичайно ж, божевільний та спритний маніпулятор Джокер.

Режисер:
Брендон Віетті, Seung Eun Kim, Крістофер Берклі
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
Статус:
5 сезон 13 серія
Бетмен дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультсеріал Бетмен 5 сезон 13 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Pakosti
    24 січня 2023 03:05
    +1
    Легендарний мультфільм дитинства, шкода що вже так не сприймається як раніше.
    1. ЗеБетмен
      ЗеБетмен
      14 лютого 2023 22:13
      0
      О, то ви людина культури) В нас просто є окремий українськомовний канал присвячений виключно йому. Там в нас багато усього: меми, цікаві факти, пошук втраченої озвучки до повнометру Бетмен проти Дракули в українському озвученні від Нового Каналу до речі. Просто вводьте ЗеБетмен у пошуковику в Телеґрамі та підписуйтеся - сподіваюся не розчаруємо)