UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Детективи Футо
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Детективи Футо

Fuuto Tantei
456
0
00
7.3
1080
Спогади Геї - сучасний девайс, який використовують злочинці. Отримуючи через них інформацію по USB, вони перетворюються на монстрів із супер-силами. Чудовиська, які отримали назву Допани, тероризують мирні міста. Але самі девайси не завдають шкоди. Їх можна використовувати для захисту. Цим і займається детектив Шотару Хідарі. Разом з другом та колегою Філіпом, вони переслідують монстрів, розслідують вбивства та захищають людей від нападів. Містяни вже прозвали таємничий дует супергероями, здатними боротися з надприродними явищами.

Хлопці організовують детективну агенцію Нарумі. Клієнти можуть звертатися до них, щоб повідомляти про напади Допанів. Після того, як корпорацію «Музей» було знищено, злочинів у Футо стало набагато менше. Але виробництво спогадів Геї не припинилося. Вони найчастіше поширюються на чорному ринку, і ціна на один девайс стала набагато вищою. Тому дозволити її собі можуть лише заможні люди та злочинці, які можуть на них заробити. Детективи не відмовляються працювати зі складними злочинами, навіть якщо поки що не розуміють, хто стоїть за поширенням підпільних девайсів.

Режисер:
Хідеакі Цукуда
Країна:
Рік:
Тривалість:
25 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Flame Studio
Статус:
1 сезон 3 серія
Детективи Футо дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Детективи Футо 1 сезон 3 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent