UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Нелюд
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Нелюд

Ajin
897
0
+22
7.6
720
Під час військових дій в Африці раптово були виявлені дивні люди, які мають дар безсмертя, яких прийняли за представників нової раси і назвали «божественними солдатами», після чого відразу почали відловлювати та ізолювати від суспільства, досліджуючи їх у таємних лабораторіях. У ході моторошних і жорстоких експериментів з'ясовується, що у адзинів, так назвали загадкових нелюдів, у момент настання смерті автоматично активується неймовірна регенерація, здатна миттєво зцілити смертельні рани, а також відновити пошкоджені і навіть відсутні органи або кінцівки. В ході отриманих досліджень, які довели корисність нового біологічного виду, адзинів, що з'являються, почали відловлювати і поміщати в наукові лабораторії, де продовжуючи свої моторошні дослідження, медики стали відрізати їм кінцівки і вирізати органи, щоб потім продати їх або використовувати на благо людства.
Згодом, дізнавшись, що адзини спокійно живуть серед людей, адже нічим від них не відрізняються, сучасне суспільство починає цуратися, а потім і зовсім боятися безсмертних нелюдів, щоразу викликаючи поліцію, якщо «чудовисько» десь виявляє себе. Через деякий час ніхто з людей не міг бути повністю впевнений у тому, що він не є адзином, доки не помре.
Сімнадцятирічний студент Кей Нагай все своє життя вважав себе нормальною людиною і жив звичайним нічим не примітним життям. Одного разу, коли задуманий хлопець повертався зі школи, його збиває вантажівка, що мчить на величезній швидкості, після чого, повставши з мертвих, Кей в жаху розуміє, що він не такий як всі. І тепер у нашого героя починається нове, невідоме йому життя вигнанця.

Режисер:
Сешіта Хіроюкі
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean&Maslinka
Статус:
2 сезон 14 серія
Нелюд дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Нелюд 2 сезон 14 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent