UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Примарний світ безмежжя барв
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Примарний світ безмежжя барв

Myriad Colors Phantom World
575
0
+11
6.3
720
Людство протягом усієї своєї історії страждало від усіляких хвороб, які намагалися завжди зменшити популяцію людей, і цей світ недалекого майбутнього, населений людьми, був також не винятком. Але десять років тому сталося неймовірне – величезна кількість жителів планети була заражена невідомим вірусом, який призвів до незворотних змін у мозку, після чого люди почали бачити те, що раніше зовсім не помічали. Їхньому погляду відкрився таємничий примарний світ, населений фантомами та іншою всілякою «нечистістю», який завжди існував нероздільно з людським, але до цієї події залишався доступним лише обраним. І доки провідні вчені намагалися зрозуміти, через що все сталося, і з'ясувати принцип дії вірусу, звичайні люди швидко звикли до нових «сусідів», серед яких виявилося багато друзів, але також не обійшлося і без ворогів. А через деякий час з'явилися перші люди, здатні ефективно боротися із примарними порушниками спокою.
Старшокласник Харухіко Ітідзе – учень спеціалізованої академії Хосеа, де таємно навчають підлітків, здатних ефективно контактувати із мешканцями фантомного світу. Маючи унікальний талант запечатувати або ж, навпаки, закликати фантомів за допомогою малюнка, наш герой не міг залишитися непоміченим, і тепер він в команді екзорцистів, куди входять два чарівні дівчини Май Кавакамі, яка є чудовим бійцем школи «п'яти стихій», і Рейнадзу яка може просто поїдати духів. Під чуйним керівництвом чудової Хімена-сенсей наші герої вчаться протистояти злим проявам примарного світу, зовсім не підозрюючи, що дитячі ігри дуже скоро закінчаться.

Режисер:
Ішіхара Тацуя
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
1 сезон 14 серія
Примарний світ безмежжя барв дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Примарний світ безмежжя барв 1 сезон 14 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent