UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Манускрипт ніндзя: Нова глава
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Манускрипт ніндзя: Нова глава

Ninja Scroll: The Series
416
0
+22
6.9
480
Пригоди Дзюбея Кібагамі, мандрівного ніндзі-найманця, який майстерно володіє катаною, тривають. І цього разу герой, який нічого не підозрює, бажаючий знайти хоч трохи часу, щоб спокійно поспати, виявляється втягнутий у неабиякі розбірки між двома могутніми кланами.
Заблукавши в лісі після того, як він розігнав кілька надмірно галасливих демонів, що заважають йому спати, Дзюбей випадково натикається на приховане від людських очей село, де втомлений після довгого шляху і нетривалого бою мандрівник вирішує як слід відпочити. Але тільки-но він ліг на м'яку шовковисту траву, як село було атаковане величезним механічним велетнем і демоницею, що з'явилася разом з ним, які за лічені хвилини перетворили прекрасне місце в палаючі руїни, з легкістю перебивши всіх захисників. Виразно розуміючи, що в такій галасливій і неймовірно задушливій обстановці поспати в нього навряд чи вийде, наш герой швидко усуває проблему, і, збираючись йти, наштовхується на ще одного демона, який бився на боці жителів села. Смертельно поранений страж передає Дзюбею дивний камінь, попросивши насамкінець, щоб він знайшов Діву Світла і віддав їй цю важливу реліквію. Здавалося б, що заважає звичайному найманцеві, який звик битися за винагороду, викинути непотрібний предмет, що приносить одні неприємності, але наш герой виявляється не з тих, хто порушує свої обіцянки.

Режисер:
Сато Тацуо
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
двоголосий закадровий | QTV
Статус:
1 сезон 13 серія
Манускрипт ніндзя: Нова глава дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Манускрипт ніндзя: Нова глава 1 сезон 13 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent