UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Чумові боти
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Чумові боти

Kinky Boots
689
0
+33
7.0
1080
Неймовірно колоритний тандем невдахи, власника взуттєвої фабрики, та харизматичного трансвестита, які утворюють унікальну компанію головних героїв у чудовій комедії режисера Джулліана Джарольда під назвою «Чумові боти».
Історія починається з того, що Чарлі, якому дістався у спадок, взуттєвий бізнес зазнає суворих збитків у нерівній боротьбі з більш технічно оснащеними заводами, керівництво яких не шкодує грошей на наймання професіоналів. Здається, що крах підприємства вже не за горами, але несподіваний (потенційний) порятунок сам приходить до чоботаря. Ним виявляється досить ексцентричний трансвестит-танцюрист, який на публіці отримав прізвисько Лола.
Лола-Саймон повідомляє, що творчий колектив кабаре потребує виконання незвичайного замовлення. Справа в тому, що інші підприємства не беруться створювати настільки нестандартні моделі взуття, яких потребує Саймон, і остання надія на Чарлі. Здається, що доля надала останній шанс врятувати бізнес, що вмирає, але чи зможе директор фабрики виконати таку незвичайну роботу?

Режисер:
Джуліан Джаррольд
Рік:
Тривалість:
1 год 47 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ParamountComedy
Чумові боти дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Чумові боти українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent