UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Без гри нема життя: Зеро
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Без гри нема життя: Зеро

No Game No Life: Zero
323
0
+22
7.3
1080
Сюжет першої частини аніме починається з брата та сестри Сора та Сіро. Їхнє життя — це нескінченна гра. Жити в суспільстві їм важко, оскільки вони вважають існування прісним і нудним різновидом гри. І ось на них виходить бог гри та кличе у свій світ. Все тут вирішується у змаганнях аж до кордонів країн. І тепер їм доведеться очолити рід людський та повернути втрачені землі, повагу та репутацію. Події картини розгортаються за 6000 років до призову Сора та Сіро. Вперше, потрапивши до Дізборда, вони побачили всю красу і велич планети. На жаль, світ у минулому дуже відрізняється від майбутнього себе.

Нескінченні війни богів і рас за титул вищої істоти розорили свою батьківщину. Більшість її територій стали отруйними пустелями. Світ охоплений смертю і руйнуваннями, де всі борються один з одним. Найбільше страждають люди, які не здатні швидко пристосовуватися до подібних ситуацій. На землях людства всі інші раси - ельфи, гноми і т.д. зійшлися в битві, тим самим змушуючи людей, що залишилися, сховатися в печерах. Серед них залишилася одна людина, яка не розчарувалася і не втратила сили волі. Ріку головний герой, турбуючись за здоров'я близьких, бажає покінчити з насильством і припинити страждання. Якось хлопець зустрічає у руїнах незвичайну дівчину з технологічної раси.

Режисер:
Ацуко Ісідзука
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 50 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | UkrDUB
Без гри нема життя: Зеро дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Без гри нема життя: Зеро українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent