UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Малколм Ікс
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Малколм Ікс

Malcolm X
879
1
+11
7.7
1080
Багато відомих політичних чи громадських діячів приходили до глибокого розуміння життя тільки через порочні шляхи. Історію однієї чудової особистості демонструє фільм "Малкольм Ікс" (Malcolm X). Його свідоме життя починалося з гангстерства у злісних районах Гарлема. Огорнутий порочними мережами, головний герой опиняється у в'язниці. Неймовірно, але саме там Малкольм зустрічається із релігією. Він глибоко занурюється в іслам і стає віруючою, побожною людиною. Як правило, такі люди мають загострене почуття справедливості. Так сталося й у цьому випадку. Головний герой очолює громадський рух. Тяжкі етапи боротьби з расизмом, у картині «Малкольм Ікс», сповнені зради та підкупу. Кінострічка чудово розкриває тему корупції в суспільстві, яка пов'язала всіх чиновників однією ниточкою. Гроші означають для людей більше, ніж віра та істина. Повальні зради друзів та близьких засмучують лідера, але не збивають його зі шляху. Тільки істинно увірувавши, можна стати міцним і непідкупним борцем за справедливість.

Режисер:
Спайк Лі
Країна:
Рік:
Тривалість:
3 год 22 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | AMC
Малколм Ікс дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Малколм Ікс українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Ruslan
    28 вересня 2023 18:57
    +1
    Цей фільм-це сьогодення та минуле...цей фільм показує як у цьому світі приберають людей,які закликають до мирного життя без наркотиків,вбивств та війн ! Але це не подобається тим,хто заробляє на нещасті великі кошти!Їм не потрібне спокійне життя...їм потрібні вбивства та війни !Вони маніпулюють думками людей і натравлюють один на одного!Це зло-це якраз ті хто керує практично всим світом і вони насаджують свої бажання !Я думаю розумна людина знає про яку націю я пишу...так так-це якраз і вони є і були при владі в Україні.Слава Україні !