UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Іксіон: Сказання про НЗ
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Іксіон: Сказання про НЗ

Ixion Saga: Dimension Transfer
302
0
00
6.6
1080
Сюжет аніме розповідає про любителя комп'ютерних ігор із альтернативною реальністю Коні Хокадзе. Якось у віртуальному світі він знайомиться з дівчиною, яка просить у нього допомоги, а натомість пропонує незабутню подорож. Кон погоджується і відразу межа між світами витончується і у кріслі юнак опиняється у паралельному світі, де навколо витає таємна енергія Алма.
Навіть не підозрюючи про це, юнак врятує принцесу Екарлайт. Вона прямує до іншої держави до свого нареченого. Це політичний шлюб з дуже точним розрахунком, щоб уникнути війни, що насувається, між двома країнами. Своїм падінням на кріслі, що літає, прямо на загін герцога Ерека, Кон сплутав всі його плани і не дав йому напасти на принцесу. Але також він нажив собі найлютішого ворога в особі герцога. Перед хлопцем стоїть складний вибір. Він чудово розуміє, що в чужому світі самотужки він не виживе, тим більше з таким ворогом, як Ерек. Тому юнак вирішує залишитися поруч із принцесою і терпіти її порожню балаканину. Йому тепер належить разом із залишками загону монаршої особи захищати її від нападок з боку незадоволених. Її майбутній шлюб є таємницею, тому що дуже багато хто не хоче об'єднання держав. Продовжуючи шлях з Екарлайт, її покоївкою Маріон і Сандгреном, сильним і небезпечним воїном, юнак сподівається, що зустріне незнайомку, яка відправила його сюди, і зрозуміє, чого вона хотіла. Або таки виявить шлях додому. Адже світ, у який він потрапив, сповнений магії та небезпек.

Режисер:
Сіндзі Такамацу
Країна:
Рік:
Тривалість:
25 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Клан Kaizoku
Статус:
1 сезон 1 серія
Іксіон: Сказання про НЗ дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Іксіон: Сказання про НЗ 1 сезон 1 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent