UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Доктор Стоун: Рюсуй
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Доктор Стоун: Рюсуй

Dr. Stone: Ryuusui
713
0
+77
8.6
1080
Стоун – хлопець, який переживає непростий період свого життя. Він поглинений думками про дівчину, в яку давно закоханий. Герой мріє про час, коли зможе бути поруч. У своїй коханій він бачить людину, з якою хотів би провести все життя. Стоун сподівається, що вона відповість йому взаємністю. Якось він вирішує нарешті відкрити дівчині свої почуття. Хлопець вирушає на побачення. Зустрівшись із дівчиною, він стає свідком дивовижних подій. Люди навколо, включаючи його кохану, перетворюються на статуї. Герой не може повірити своїм очам.

Він відмовляється миритися з тим, що відбувається. Стоун обіцяє собі зробити все можливе, щоби повернути городян до життя. Він має на меті докопатися до істини. Отримати бажану інформацію виявляється непросто, проте молодик не здається. Він зустрічає Сенко, якому вдалося залишитися людиною. Стає відомо, що Стоуна врятували його сильні почуття. Об'єднавшись, герої вирушають у довгу подорож, у ході якої сподіваються повернути світ у його колишній стан. Вони стикаються з труднощами, до яких не були готові. Дивлячись небезпеці в обличчя, хлопці вирішуються на відчайдушні дії. Вони роблять відкриття, які змінюють уявлення про світ.

Режисер:
Кадзутака Яманака
Країна:
Рік:
Тривалість:
56 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | У куточку в тавернІ
Доктор Стоун: Рюсуй дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Доктор Стоун: Рюсуй українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent