UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Астеріск - місто шкільних воєн
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Астеріск - місто шкільних воєн

The Asterisk War
589
0
+33
6.8
720
Дії розгортаються у недалекому майбутньому, де світ Землі повністю змінився, після безпрецедентної глобальної катастрофи, викликаної сильним метеоритним штормом під назвою Інвертія. Відновившись від руйнувань, людство поступово почало приймати нові моральні та духовні цінності, вступивши цим у наступну епоху.
В результаті руйнівного катаклізму панування могутніх до цього моменту держав значно послабшало, і на зміну їм прийшла група корпорацій, які називаються «Фондом інтегрованих підприємств».
Але разом із згубними руйнуваннями Інвертія принесла неймовірні можливості для нового покоління людей, серед яких почали народжуватися так звані Дженестелли – діти, які мають магічні здібності. Вони набагато швидші, сильніші, спритніші і витриваліші за звичайних людей, оскільки використовують манну, що значно збільшує їх фізичні показники. До того ж, особливо обдаровані особистості відкривають у себе здібності до лікування, встановлення захисних бар'єрів, пожвавлення потужних големів, а деякі з них можуть і в майбутнє зазирнути. Але найціннішими виявляються носії бойового чарівництва, адже люди споконвіку жадали «хліба та видовищ». І якщо в теперішній час першим вони себе могли забезпечити самостійно, то видовище, що захоплює дух, їм забезпечувала «Феста» – бойова розвага нового типу, в якому юні Дженестели билися один проти одного за панування над водним академічним містечком Астеріск.
У центрі сюжету виявляється молодий хлопчина Аято Амагірі, який прибуває до академії Астеріск у пошуках своєї сестри. Ось тільки чи зможе наш герой розібратися в заплутаному клубку підступних інтриг, які чекають хлопця на кожному кроці?

Режисер:
Цуйоші Хіда, Рюхей Аоягі, Сатоши Сага
Країна:
Рік:
Тривалість:
23 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
2 сезон 12 серія
Астеріск - місто шкільних воєн дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Астеріск - місто шкільних воєн 2 сезон 12 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent