UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Повніший будинок
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Повніший будинок

Fuller House
2 425
0
+11
6.9
720p
У центрі уваги глядачів - проста, але дуже цікава історія однієї сімейки з сонячного міста Сан-Франциско. Головна героїня Ді Джей Таннер страждає після смерті коханого чоловіка. Їй доводиться самотужки виховувати трьох синів. До того ж героїня не заробляє великих грошей, адже її кар'єра у ветеринарній клініці - не межа мрій. На спілкування з близькими як завжди не вистачає часу, хоча на роботі Ді Джей Таннер вважають дуже цінним співробітником, якому заміну знайти просто неможливо! Героїня розуміє, що труднощі, які звалилися на плечі, перенести одній буде дуже важко, тому дзвонить своїй подрузі Стефані, яка погоджується разом з приятелем Кіммі допомогти з вихованням дітей. Хто б міг подумати, що спільна справа знову зможе згуртувати давніх друзів. "Повніший будинок" - це дуже цікава комедійна сімейна історія для тих, хто втомився від сірих буднів. Пориньте в цікаву і забавну атмосферу серіалу і насолодіться цим прекрасним проектом від потокового сервісу Нетфлікс!

Режисер:
Річ Коррелл, Кеті Гарретсон, Марк Сендроуски
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хвилин (00:30)
Звук:
субтитри
Статус:
1 сезон 13 серія
кадри з фільму Повніший будиноккадри з фільму Повніший будиноккадри з фільму Повніший будиноккадри з фільму Повніший будинок
Повніший будинок дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Повніший будинок 1 сезон 13 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent