UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Шахмаран
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Шахмаран

Shahmaran
1 330
0
-68
5.1
1080
Через деякий час після смерті матері юна Сахсу має поїхати до Адани на семестр викладання. Однак в Адані також живе її дідусь, погано знайома їй людина, яка одного разу вночі вирішила кинути свою дочку без жодних пояснень, коли вона була ще дитиною, що викликало глибоку тріщину в психіці матері Сахсу, жінки, яка пізніше почала страждати на психічні розлади і лунатизм. Саме з того моменту сім'я зазнала серії важких випробувань.

Героїня серіалу «Шахмаран», змушена вирушити до цього турецького міста і відвідати свого літнього родича, повідомити його про смерть матері та спробувати зрозуміти причину його дій: чому він покинув дочку? Чому він більше не хотів її бачити? Чому він тікав від усіх і всього?

Щоб пролити світло на правду і знайти контакт з єдиною людиною, пов'язаною з нею кров'ю, Сахсу вирішує переїхати жити в ізольований будинок, що межує з дивною сім'єю, яка вірить у пророцтво і вважає героїню серіалу «Шахмар» фундаментальним елементом для його реалізації. Насправді, як стверджує одкровення, Маран і дівчина зі Стамбула, навіть усупереч своїй волі та різним взаємним опорам, все частіше вступатимуть у контакт, ніби їхній союз був вимушений самою долею.

Режисер:
Умур Турагай, Bertan Basaran
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хв
Звук:
субтитри, двоголосий закадровий | Ukrainian aile production
Статус:
1 сезон 8 серія
Шахмаран дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Шахмаран 1 сезон 8 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent