UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Союз душ
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Союз душ

Raabta
442
0
00
4.7
720
Шив і Сайра не уявляють життя нарізно. Юнак зробив коханій пропозицію, і вона її прийняла. Залишилось призначити дату весілля. Так вони планували. Але в минулому Сайра вже мала кохання.
У дитинстві вона була життєрадісною, позитивною дівчинкою, раділа кожному дню, сонечку, зустрічам із подружками. У міру дорослішання дівчина все більше захоплювалася кулінарією. Вона готувала з усього, що бачила, рецепти народжувалися в її юній голівці миттєво. Майстриню не цікавило, чи отримає страва визнання, вона просто отримувала задоволення від процесу. Коли героїня спробувала себе у мистецтві кондитера, на неї зненацька обрушилася слава. Знайомі передавали звістку про неї своїм знайомим, ті далі. Сайра не мала відбою від замовників. Дівчина познайомилася з парубком і втратила голову. Вони проводили разом багато часу, Сайра чекала на пропозицію, але цього не сталося, її коханий загинув. Героїня була впевнена, що не переживе втрату, але її врятувала робота.
Правду кажуть, що час лікує. Коли на її шляху зустрівся Шів, Сайра стала забувати про горе. Але загиблий знову з'явився у її житті, і не збирається віддавати кохання іншому.

Режисер:
Dinesh Vijan
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 27 хв
Звук:
субтитри | Ukrainian aile production
Союз душ дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Союз душ українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent