UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Фінеас і Ферб у другому вимірі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Фінеас і Ферб у другому вимірі

Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension
5 669
0
+3537
7.5
FullHD
«Фінес і Ферб у другому вимірі» (Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension) блискучий екшн-мультфільм, знятий на хвилі успіху оригінального мультиплікаційного серіалу «Фінес і Ферб». Забавні, часом відчайдушні пригоди невгамовних друзів в паралельному світі. Злий геній доктор Дуфеншмірц майже на вершині успіху в досягненні своїх брудних задумів. І світ (хоч і паралельний) в небезпеці. Друзі, навіть не замислюючись, раді допомогти, благо старий колега качконіс Перрі разом з ними. Погоні і пастки, переміщення в просторі і страшні роботи стоять на шляху у дружньої компанії. Цілковита свобода креативу цих хлопців не залишить байдужим навіть затятих скептиків і нелюбителів жанру. Світ, нехай і мультяшний, зі своїми законами, героями і антигероями, позитивом і всеперемагаючою добротою входить до нас в життя і в сотий раз доводить нам, що фантазія мультиплікаторів ніколи не вичерпається, а загальнолюдські якості все одно залишаються на першому місці. Подивившись фільм, поринаєш в дитинство, з його наївністю, вірою в перемогу добра, і з твердим переконанням, якщо з тобою справжні друзі - будь-які проблеми дарма і гори по плечу.

Режисер:
Robert Hughes, Ден Повенмайр
Країна:
Рік:
Тривалість:
78 хвилин (01:18)
Звук:
професійний дубльований | студія LeDoyen
кадри з фільму Фінеас і Ферб у другому вимірікадри з фільму Фінеас і Ферб у другому вимірікадри з фільму Фінеас і Ферб у другому вимірікадри з фільму Фінеас і Ферб у другому вимірі
Фінеас і Ферб у другому вимірі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Фінеас і Ферб у другому вимірі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent