UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Барбі: Країна фей. Чари веселки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Барбі: Країна фей. Чари веселки

Barbie Fairytopia: Magic of the Rainbow
4 034
0
+1618
6.1
BDrip
Ще одна історія про добру фею Еліну, яка живе в прекрасній країні Фейрітопії - землі миру і гармонії - разом з іншими дивовижними істотами. Країною правлять сім чарівниць-берегинь. Колись Еліна не могла літати, але завдяки своїй хоробрості вона змогла врятувати країну і берегинею від загибелі і отримала в подарунок крила. Але зла чаклунка Лаверна не зупинилася і знайшла новий спосіб заволодіти казковим світом. Викравши принца Налу, вона вимагала показати, де росте чарівна ягода. Щоб прийти своєму другові на допомогу, Еліна змушена була відмовитися від крил, щоб поміняти їх на хвіст. Але після порятунку принца, крила повернулися їй.

Повернувшись на Чарівний луг, Еліна думала, що небезпечні пригоди позаду. Але вона помилялася. Після порятунку підводного світу зла Лаверна була перетворена в жабу і тепер сповнена бажання помститися. Тим часом Еліні надається можливість стати ученицею в школі чаклунства. Вона дуже рада отриманому шансу. Адже тепер фея зможе зрозуміти, як змінюються пори року, а особливо прихід весни. Дізнавшись про це, чаклунка Лаверна вибирає спосіб підступної помсти. Вона вирішує опустити на казкову країну вічну зиму. Еліні з друзями знову доведеться втрутитися в плани лиходійки.

Режисер:
Вільям Лау
Країна:
Рік:
Тривалість:
1307
Звук:
професійний дубльований | К1
кадри з фільму Барбі: Країна фей. Чари веселкикадри з фільму Барбі: Країна фей. Чари веселкикадри з фільму Барбі: Країна фей. Чари веселкикадри з фільму Барбі: Країна фей. Чари веселки
Барбі: Країна фей. Чари веселки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Барбі: Країна фей. Чари веселки українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent