UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Арв Резл: Механічні феї
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Арв Резл: Механічні феї

Arve Rezzle: Kikaijikake no Yousei-tachi
233
0
00
4.8
720
Вже до кінця 2022 року комп'ютерна техніка досягла небувалих висот, через що люди змогли досягти неможливого досі ефекту – переміщення своєї особистості та своєї свідомості у просторий кібер-простір. Юна дівчина, ще зовсім підліток, втекла з дому, коли їй було всього 14 років. Сестра Рему, Шики, завжди мріяла вступити до відомої старшої школи міста. І їй вдалося. А якось Шики набралася сміливості і зізналася братові в тому, що спілкується вона з ним через той самий кібер-простір, поки її власне тіло знаходиться в спеціальній капсулі. Дівчина приєднується до громадського інтернету завдяки маленьким нано-роботам, вставленим їй у голову.

Рему спочатку сильно здивувався, але не став звинувачувати свою сестру. Але раптом дещо сталося, що змусило старшого брата подивитися на всю ситуацію зовсім інакше. Сталося неприпустиме коротке замикання. Сервер просто не витримав такого масштабного навантаження, і в результаті поломки користувачі просто застрягли в кібер-просторі, поки їхні справжні тіла були в капсулах. Рему, переживаючи за свою сестру, одразу прямує до неї додому і виявляє там Шики в цілості та безпеці. Тільки ось... Шики зізнається в тому, що втратила всі спогади, до того ж її поведінка здавалася хлопцеві зовсім незрозумілою. Немов тіло зовсім дівчині не належить. Але лякаючу ситуацію перериває раптові несподівані гості, на які явно ніхто не чекав.

Режисер:
Йошіхара Тацуя
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Арв Резл: Механічні феї дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Арв Резл: Механічні феї українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent