UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Привид в латах 2.0
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Привид в латах 2.0

Kôkaku kidôtai 2.0
2 646
0
+33
8.0
FullHD
У мультфільмі «Привид в латах 2.0» розкривається бачення нашого світу в недалекому майбутньому. Жанр аніме сприяє більш яскравому, насиченому сприйняттю історії про винайдені великими умами нано - і кібертехнології. Ця історія про те, як може бути сліпо людство. Здавалося, б люди, які досягли прогресу повинні отримувати плоди своїх зусиль. Але ні ... Цього разу прогрес обертається проти них. Нейронні імплантати, які часто-густо вживаються в тіла людей (так прагнуть до розвитку і прогресу), тепер стають небезпечними. Вони загрожують не тільки окремим людям, а й Землі в цілому. Справа в тому, що особливо просунуті хакери здатні зламувати не тільки комп'ютерні системи. У них є можливість зламати мозок. Всім відомий злочинець Ляльковід найбільш досягає успіху в цій справі. Він - хакер-віртуоз. Його шукають. Спеціальний відділ по боротьбі з технологічною злочинністю кинув на його упіймання всі сили. Але Ляльковід починає небезпечну гру, його маріонетками стають люди, йому нічого не вартує «зламати» і підпорядкувати будь-кого.

Режисер:
Мамору Осії
Країна:
Рік:
Тривалість:
83 хвилини (01:23)
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
кадри з фільму Привид в латах 2.0кадри з фільму Привид в латах 2.0кадри з фільму Привид в латах 2.0кадри з фільму Привид в латах 2.0
Привид в латах 2.0 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм аніме Привид в латах 2.0 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent