UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Великі проблеми
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Великі проблеми

Big Trouble
582
0
+13
6.5
1080
Комедійний фільм «Великі проблеми», з оригінальною назвою «Big Trouble», було знято у 2002 році. Гасло фільму: «Для порятунку світу – потрібно 45 хвилин, але їм потрібно 46». Його суть розкривається у фільмі, в якому розповідається про незвичайну історію. Все починається з того, що професійні кілери прибувають до сонячного Маямі, щоб виконати замовлення на нечесного бізнесмена Артура Херка. Але їхньому задуму заважає однокласник його дочки Дженні. Він проникає в будинок багатія, щоб убити його дочку... Звичайно ж, не по-справжньому. Це умови їхньої шкільної гри, де шкільні друзі «вбивають» один одного по черзі. У цей момент у будинок Артура вламується поліція.
У той самий час, злодії – невдахи, крадуть з-під носа у Херка, його контрабандний товар, який потрібен покупцю для створення ядерної бомби. Артуру приносить ця ситуація великі неприємності, намагаючись це виправити, він відправляється за злодіями в погоню. На всю цю історію влазять ще й співробітники ФБР, які все більше ускладнюють. Це докорінно руйнує плани кілерів і їм не вдається зробити задумане. І тут починається цілковита плутанина. Де замішані діти, кілери, грабіжники, нечесний бізнесмен, поліція, коханці та агенти ФБР. Всі вони мають одну мету – отримати фантастично величезну суму грошей

Режисер:
Баррі Зонненфельд
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 25 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
Великі проблеми дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Великі проблеми українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent