UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Гантц
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Гантц

GANTZ
418
0
+11
7.4
480
Незвичайна історія про хлопця, який потрапив після раптової смерті у світ мертвих і змушений протистояти інопланетянам. Сюжет розповідає про нещасний випадок, коли друзі Кей та Като трагічно гинуть під колесами поїзда через спробу врятувати безпритульного. Вони померли, але не вирушили до раю. Герої виявляються замкненими в квартирі, яка знаходиться в самому центрі галасливого Токіо. У кімнаті хлопці знайомляться з людьми, що мали вирушити на той світ.
У кімнаті розташована величезна чорна куля під назвою Гантц. Він створює копії померлих людей та контролює їхнє життя. Дивно, але всередині об'єкта знаходиться людина, яка залишається непритомною протягом усього серіалу. Він є акумулятором. Звели цю штуку самі люди за допомогою інопланетних креслень.
Вийти з будівлі неможливо, не можна торкнутися дверей. Гантц повідомляє персонажам, що їхнє життя було перервано. Новим життям керуватиме він і це закон. З цього моменту починається моторошна гра за виживання. Раптом усі переносяться до іншої кімнати, щоб вибрати для себе зброю та костюми. Отримавши інструкції, вони вирушають на виконання завдання. Кожна вдала місія дарує бійцям бали. Як їх використати можна вирішити шляхом власного вибору. Якщо хлопець збере 100 балів, зможе вимагати звільнення. Або отримати потужну зброю, а також можливість повернути людину з пам'яті. Цікаво спостерігати, як розкривається справжня натура учасників гри. Багато хто не зміг дожити до наступного етапу і перейти на новий рівень.

Режисер:
Ітіро Ітано
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | AniUA
Статус:
1 сезон 20 серія
Гантц дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Гантц 1 сезон 20 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent