UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Кумедні ігри / Забавні ігри
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Кумедні ігри / Забавні ігри

Funny Games
2 882
0
02
6.5
720p
"Забавні ігри" (Funny Games) - американський фільм відомого кінорежисера Міхаеля Ханеке, який вирішив в 2007 році перезняти свій же фільм для ширшої аудиторії. Оригінал був на німецькій мові, а авторімейк вже був знятий і для американської аудиторії.
На початку фільму показується сім'я Фарберів, що їде в свій заміський будинок, що знаходиться на мальовничому озері, для проведення там вікенду. Незабаром до них заявляються двоє молодих людей, що представилися гостями сусідів. Ці гості були одягнені у білі рукавички і потім вони почали знущатися над Фарберами. Свої ігри вони почали з того, що вбили домашню собаку, укладаючи між собою парі. Потім Пол, один з братів, змушує батька сімейства пограти в гаряче-холодно. Він повинен знайти собаку, яку брати побили на смерть. Брати всілякими способами вправлялися в своїх знущаннях, катували сім'ю і повільно її знищували ...
Коли проходила прем'єра фільму на Каннському фестивалі, на квитках зробили спеціальні червоні наклейки, які попереджали, що аудиторію чекає щось дуже страшне і шокуюче для їхньої психіки.

Режисер:
Міхаель Ханеке
Рік:
Тривалість:
111 хвилина (01:51)
Звук:
субтитри UKR/ENG
кадри з фільму Кумедні ігри / Забавні ігрикадри з фільму Кумедні ігри / Забавні ігрикадри з фільму Кумедні ігри / Забавні ігрикадри з фільму Кумедні ігри / Забавні ігри
Кумедні ігри / Забавні ігри дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Кумедні ігри / Забавні ігри українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent