UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Серіали » Там де заціпеніє твій погляд
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Там де заціпеніє твій погляд

Where Your Eyes Linger
424
0
-11
7.7
1080
Хан Те Чжу - 18-річний учень старших класів та спадкоємець багатої корпорації TB Group. У нього прекрасна зовнішність і завзятий характер, тому не дивно, що за ним бігають натовпи дівчат, намагаючись привернути його увагу. Незважаючи на його популярність, хлопець має лише одного єдиного друга Кана Гука.

Хоча для решти головні герої здаються приятелями, між Те Чжу і Гуком є секрет. Кан Гук — не лише найкращий друг Те Чжу, а й до того ж його охоронець. Він зобов'язаний захищати господаря 24 години на добу і за всі його промахи отримує прямо від батька Те Чжу. Гук має чудову підготовку в галузі бойових мистецтв і часто вплутується в бійки, спровоковані Те Чжу. Ці двоє довіряють один одному і почуваються невимушено.

Якось до їхньої школи поступає нова учениця Чхве Хе Мі. Дівчина відразу ж звертає увагу на гарного, підтягнутого та загадково-мовчазного Гука. Те Чжу всіма силами підштовхує приятеля на зустріч із Хе Мі. І хоча Гук спочатку пручається, зрештою йде на побачення з новенькою. І чомусь саме після цього в ідеальних взаєминах головних героїв назріває розлад...

Те Чжу стає дратівливим із будь-якого приводу, що починає також впливати і на Гука. Довго так продовжуватися не може, і незабаром після цього емоції, що давно пригнічуються, починають виходити на поверхню. Чи можливо, що між Гуком і Те Чжу щось сильніше за дружбу? І чим закінчиться ця заплутана історія кохання?

Режисер:
Hwang Da-Seul
Рік:
Тривалість:
10 хв
Звук:
субтитри
Статус:
1 сезон 8 серія
Там де заціпеніє твій погляд дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Там де заціпеніє твій погляд 1 сезон 8 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent