UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Оберіг Хімарі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Оберіг Хімарі

Omamori Himari
344
0
00
6.3
1080
Головний герой комедійного анімаційного серіалу – Юто Амакава. Його предки століттями боролися із силами пітьми, саме з демонами. Надприродні істоти роблять все можливе та неможливе, щоб знищити тих, хто може нашкодити їм або знищити.
Юто - сирота, коли він був зовсім маленьким, його батьків не стало, але вони залишили амулет, який повинен захищати хлопчика до настання шістнадцяти років. Хлопець спокійно дожив до свого повноліття. Він абсолютно не уявляє існування потойбічних сил. Боїться він лише кішок через сильну алергію на пухнастиків. Хлопець має подругу дитинства на ім'я Рінко Кудзакі. Вона доглядає його все життя. Фатального віку досягнуто і демони потирають рученята, щоб знищити Амакаву, але на зміну амулету приходить потужний захист, в особі кішки-перевертня Хімарі. Ще дід Юто взяв із неї обіцянку охороняти останнього з нащадків, з чим вона чудово справляється. Правда свої обов'язки Хімарі воліє виконувати в образі юної та гарної дівчини. Господар потребує цілодобової охорони, тому вона намагається бути скрізь поряд з юнаком: у школі, у ліжку, на вулиці. Рінко не задоволена таким розвитком подій, адже їй дуже подобається Юто і має плани на нього, але з іншого боку, це рятує йому життя. А демони тим часом намагаються підібратися до хлопця, приміряючи образи молоденьких красунь.

Режисер:
Сіндзі Усіро
Країна:
Рік:
Тривалість:
22 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Amanogawa
Статус:
1 сезон 3 серія
Оберіг Хімарі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Оберіг Хімарі 1 сезон 3 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent