UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Найманий убивця
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Найманий убивця

The Killer
375
0
00
7.9
1080
У гонконгському фільмі "Найманий вбивця" (1989), режисером якого є Джон Ву, ми поринаємо в історію про двох чоловіків, чиї шляхи перетинаються і приводять їх до незвичайної дружби. Головний герой Джеффрі – професійний убивця, який прагне жити вільно, не продаючи свою душу і не підкоряючись чужим правилам. Він відмовляється звикнути до життя, яке не відповідає його внутрішнім почуттям та прагненням.

У ході одного зі своїх завдань Джеффрі випадково позбавляє зору талановиту співачку Дженні. Ця подія стає поворотним моментом, що призводить до несподіваного зв'язку між сліпою співачкою та вбивцею. Вони знаходять спільну мову і починають розуміти один одного на рівні, на який ніхто не очікував. Але найближчі відносини у Джеффрі формуються з поліцейським інспектором, що йде його слідом. Інспектор впізнає в найманому вбивці споріднену душу, що створює напруження та складнощі у їхньому зв'язку.

Одержимий бажанням допомогти Дженні, Джеффрі вирішує сплатити операцію з відновлення її зору. Однак для цього йому доведеться прийняти ще одне, останнє, як він сподівається, завдання та видобути достатньо грошей. Пристрасті розгоряються, коли він опиняється у смертельно небезпечній ситуації, стикаючись із безліччю перешкод на своєму шляху.

Режисер:
Джон Ву
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 51 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | НТН
Найманий убивця дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Найманий убивця українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent