UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Сталевий алхімік
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Сталевий алхімік

Fullmetal Alchemist
453
0
00
8.7
480
В альтернативному світі алхімія живе по сусідству з інноваціями та сучасними технологіями, що змушує Едварда та Альфонса зробити все для воскресіння власної матері. Діти тяжко переживають її смерть, але обряди алхімії спрацювали проти них - Едвард втратив руки і ноги, тоді як Альфонсо втратив все тіло. Тепер його дух ув'язнено у сталеві обладунки, але підрослі хлопці дізналися про існування філософського каменю, який може допомогти повернути час назад, щоб вони виправили допущену помилку. По дорозі вони знайомляться з друзями, а також стикаються з ворогами, яких треба здолати. Несподіванкою стає розгадка таємниці їхнього зниклого батька, якого брати вважали загиблим.

Спадкоємці великого алхіміка вирушають у місто, де Едвард зміг влаштуватися на державну службу з метою отримання доступу до численних військових ресурсів. Стимул повернення один одному втрачених тіл змушує їх робити неймовірні вчинки, вдаватися до неймовірних дослідів, частина яких знову обертається невдачею. Пошуками філософського каменю займаються вони самі, що призводить до появи могутніх ворогів. Серйозна гра може призвести до грандіозних втрат, а може призвести до здійснення заповітної мрії.

Режисер:
Сейджі Мізушима, Norimitsu Suzuki, Masahiro Andô
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | QTV
Статус:
1 сезон 51 серія
Сталевий алхімік дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Сталевий алхімік 1 сезон 51 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent