UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Цар Скорпіонів 3: Книга Мертвих
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Цар Скорпіонів 3: Книга Мертвих

The Scorpion King 3: Battle for Redemption
3 591
1
02
3.7
BDrip
Фільм «Цар скорпіонів 3: Книга мертвих» хоч і заснований на вигадці, але дуже правдиво занурює в події тих років і створює атмосферу реального історичного фільму. Хороша гра акторів, точне попадання з підбором костюмів і прекрасно вибрані пейзажі. Продовження від творців, легендарного фільму «Мумія». Прекрасний акторський склад, інтригуючий сюжет. А також, динамічна видовищність боїв, неймовірно реалістичні спецефекти, все це в сукупності, нам підносить в красивому огранюванні, режисер фільму Роель Рейн. Після переможного повернення Матіуса до влади, змінилися багато подій в його житті, як і він сам. Втративши свій трон і свою кохану ... він знову став воїном-найманцем. Але він має намір боротися за своє царство і позбавити свій народ, від осадження могутнього тирана і його не менш могутньої армії привидів. Матіус хоче повернути собі колишню могутність і славу. Але чи зможе він протистояти, після стількох років і настільки небезпечного супротивника? Чи вдасться йому повернути колишній вплив і величність?

Режисер:
Roel Rein?
Країна:
Рік:
Тривалість:
105 хвилин (01:45)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму Цар Скорпіонів 3: Книга Мертвихкадри з фільму Цар Скорпіонів 3: Книга Мертвихкадри з фільму Цар Скорпіонів 3: Книга Мертвихкадри з фільму Цар Скорпіонів 3: Книга Мертвих
Цар Скорпіонів 3: Книга Мертвих дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Цар Скорпіонів 3: Книга Мертвих українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Ithlian
    Ithlian
    27 жовтня 2022 10:22
    0
    Таке собі продовження серії. Перший фільи знятий з толком, хоч раніше всіх інших. Другий ще куди б не йшло, в основному проблема лежала в оформленні монстрів і 3д графоні. Але третій... ГГ сам на себе не схожий. Занадто веселий і жартівливий, як на горюючого за дружиню екс-царя. І говіркий. Навіть Дуейн ДЖонсон виконав роль Матаєса більш правдоподібно, хоч і з гумором,який там у тему. Занадто занехаяна постанока боїв, костюми бідові. Таке тільки малим дітлахам зайде, а не хоч трішки обізнаним підліткам. Сам сюжет... Отак взяти і злити Кассандру, і кінцівку першої частини, без правдоподібної і деталізованої історії?.. Та ну такий розклад, і разом з продюсером в топку.
    Дивлюся, щоб знати історію сюжету, поки дійду до крутої 5-ї частини. І то хз чи додивлюсь.