UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Мультсеріали » Трансформери: Іскра Землі (Земна Іскра)
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Трансформери: Іскра Землі (Земна Іскра)

Transformers: Earthspark
537
0
+11
4.0
1080
Роббі та Мо Мальто, герої мультсеріалу «Трансформери: Земна Іскра», щойно переїхали з Філадельфії в невелике містечко Вітвікі, штат Пенсільванія. Коли їхня мама Дот береться за «роботу своєї мрії», важко пристосуватися. Професор коледжу доктор Алекс Мальто щосили намагається використати гумор, щоб змусити своїх дітей адаптуватися, і любить говорити про Трансформерів, але врешті-решт Роббі пригнічений переїздом і скривджений тим, що йому довелося залишити своїх друзів позаду.

Якось уночі після сварки з батьками Роббі тікає з дому на своєму велосипеді, а Мо слідує за ним. Коли Мо намагається повернути Роббі додому, пара з мультсеріалу "Трансформери: Земна Іскра" стикається з бригадою павукоподібних роботів. Дивом вони виживають, а після цього вирішують повернутися додому, але натикаються на найближчу печеру, що світиться. При подальшому дослідженні всередині вони знаходять дивний камінь, що забезпечує їх обох кібер-рукавами. Потім вони стають свідками народження двох роботоподібних істот - нових трансформерів, які називають теранами: Твітча і Треша. Тепер пара пов'язана з Роббі і Мо і є абсолютно новим типом істот на післявоєнній Землі після серії кібертронських воєн.

Тепер, коли Роббі і Мо пов'язані з теранами, вони повинні працювати разом, щоб захистити мир разом зі своїм наставником Бамблбі — і триматися подалі від рук тих, хто досить злий, щоб спробувати використати їхні сили.

Режисер:
Глен Муракамі, Steven Caple Jr.
Країна:
Рік:
Тривалість:
23 хв
Звук:
професійний дубльований
Статус:
1 сезон 10 серія
Трансформери: Іскра Землі (Земна Іскра) дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультсеріал Трансформери: Іскра Землі (Земна Іскра) 1 сезон 10 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent