UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Аніме » Собачі Дні
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Собачі Дні

Dog Days
274
0
00
6.2
1080
Настали часи, коли чоловіки та жінки втомившись від нескінченних конфліктів вирішили розселитися по різних планетах. Таким чином представники чоловічої статі стали жити на Тараку, а жінки на планеті Меджер. Вже багато поколінь ворожнеча між ними ніяк не вщухне. Головний герой аніме хлопчина на ім'я Хібікі за випадковим збігом обставин потрапляє на космічний корабель, який незабаром захоплюють жінки. Хлопець стає їхнім бранцем і тепер змушений виконувати їхні вимоги. Ось тільки Хібікі і не припускав, що незабаром йому доведеться діяти разом зі своїми ворогами.

Корабель опинився на краю галактики. Саме там їх знайшов ворог. Чи зможуть герої об'єднати зусилля та протистояти новій загрозі. Попереду на них чекають нові пригоди та небезпечні ситуації. Можливо це покладе край багаторічній ворожнечі, але поки що далеко. Жінки не довіряють хлопцеві, але іншого вибору вони не мають, адже вижити можна лише спільно. Як розвиватимуться пригоди? Що в результаті чекає на Хібіку та його нових супутників? Поки що складно сказати, але майбутнє туманне і не дуже охоче відкриває свої секрети. Залишається тільки чекати та сподіватися на краще.

Режисер:
Кейзо Кусакава, Ацуші Накаяма, Тацуя Ока
Країна:
Рік:
Тривалість:
25 хв
Звук:
субтитри | BlackSpiritXp
Статус:
1 сезон 13 серія
Собачі Дні дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Собачі Дні 1 сезон 13 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent