UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Собачі перегони
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Собачі перегони

Wiener Dog Internationals
314
0
+24
4.0
1080
Іноді люди готові робити шалені вчинки заради слави та популярності. У нашому випадку йдеться про змагання між собаками, які щороку влаштовуються для того, щоб визначити найшвидшого чотирилапого бігуна. Відповідно, господарі чемпіонів також отримують гідну нагороду, і саме жага здобути чемпіонський титул обманним шляхом сприяла тому, що одна харизматична особа задумала підступний план задля досягнення поставленої мети.
Сімейство головного героя вже давно було незмінними членами клубу переможців численних конкурсів, але малюкам захотілося власних перемог, і кілька підлітків залишили рідні будинки у пошуках пригод. Діти стали жертвами змови, організованої підступною місіс Мерріузер, яка вже давно мріяла здобути обманним чином перемогу у змаганнях. Жінка планувала змінити порядок присвоєння першого місця, але діти стали мимовільними свідками інтриги.
Тепер юним героям належить протистояти злій особі, яка збиралася відібрати у їхніх вихованців законну перемогу. Дітям належить виконати колосальну роботу, якщо вони бажають повернутися до рідних і знову виступати з улюбленими тваринами на почесних заходах.

Режисер:
Kevan Peterson
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 32 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | MGG
Собачі перегони дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Собачі перегони українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent