UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Серіали » Погана Дівчина
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Погана Дівчина

Bad Girlfriend
500
0
00
6.0
1080
Сюжет кінострічки розповідає цікаву історію про службовий роман. Ян Джі Су – молода та приваблива дівчина. Вона не хоче заводити сім'ю і народжувати дітей, оскільки має зовсім інші плани на це життя. Дівчина мріє забратися на верхівку кар'єрних сходів, тому велику частину часу проводить на роботі. Звісно ж, у неї були стосунки. Причому їх можна було б назвати ідеальними. І перший залицяльник, і другий давали їй усе, що вона хотіла. Але одного разу сталося таке, що випадково дівчина опинилася в компанії обох своїх колишніх одночасно.

Головна героїня дуже задоволена своїми здібностями, що вона демонструє на роботі. Колеги характеризують дівчину як неймовірно добру і водночас дуже розумну. Ян Джі впевнена, що може зустрічатися із тим, з ким захоче. Першими її стосунками стало знайомство з начальником роботи, хлопцем, якого звати Юн Те О. А другі вона завела, навіть не закінчивши перші. Другим її залицяльником став Мун Джі Хо, дуже веселою людиною, якій неприємне життя. Головна героїня зустрічається з ними одночасно, а хлопці навіть не підозрюють існування один одного. Але все змінюється, коли Джі Су почала працювати на посаді дизайнера-фрілансера.

Режисер:
Lee Si Young
Жанр:
Рік:
Тривалість:
20 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Kitsune
Статус:
1 сезон 11 серія
Погана Дівчина дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Погана Дівчина 1 сезон 11 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent